Fenerbahçe'nin Slovak yıldız stoperi Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Vardar ile oynanacak olan rövanş mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Martin Skrtel'in basın toplantısındaki konuşmalarından satırbaşları şu şekilde:

"Motivasyon Fenerbahçe Oynamaktır!"


"Bir şeyler yaratmak istiyorsanız hatalar da yaparsınız. Hatalı goller futbolun içinde olan şeyler. Oynadığımız oyunun bir parçası bunlar. Bu hataları bir şekilde geride bırakmamız lazım. Çalışmalarımızı iyi bir şekilde sürdürüp başarıya odaklanmamız lazım. 

Motivasyona gerek yok. Motivasyon, Fenerbahçe’de oynamaktır. Bu formayı giyip, Avrupa’da mücadele etmektir."

"İstediğim golleri atamadım"

"Duran toplarda pozisyonlar ürettik ama ben maalesef bireysel olarak istediğim golleri atamadığımı düşünüyorum. Bu noktayı geliştirmem gerektiğini, takım halimde geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Pozisyona girdik ama golle sonuçlandırmada sıkıntılar yaşadık, bu noktada gelişmemiz lazım."

"Tabii ki birbirinizle uyumunuz açısından, saha içerisinde istediklerinizi yapabilmeniz açısından aynı savunma ikilisi olarak forma giymek daha olumludur. Ama bu bize kalmış bir karar değil tabii ki. Ne ben, ne de başka bir takım arkadaşım belirleyebilir. Kim oynarsa oynasın en iyisini vermeye çalışıyor sahaya."

"Şansı da artık yanımıza çekmeliyiz"

"Bizde yeterince kaliteli, tecrübeli oyuncular var. İş yapabilecek oyuncu sayımız çok fazla. İyi bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. Şansı da artık yanımıza çekmeliyiz. Son maçlarda bunun eksikliğini çektik."

"Oynadığınız maçlarda iyi skor almak için geride güçlü olmalısınız. Ön tarafta da üretken olmalısınız ve girdiğiniz pozisyonları gole çevirmelisiniz. Çok gol yedik evet ama bireysel hatalardandı daha çok. Bu hataları önlemeye çalışacağız. Bu durumu önlemeye çalışacağız."

"Biz kendimize inanıyoruz. Kazanacağız, yarın da tek düşüncemiz bu olacak. Önceki maçlarda yarattığımız pozisyonların sayısı kadar yakalayıp bunları daha yüksek oranda gole çevirebilirsek kazanabiliriz."