Fenerbahçeli futbolcu Neustadter, Alman basınında Kicker'a verdiği röportajda kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

"GATTUSO VEYA PIRLO DEĞİLİM AMA...''

Benim koşu stilim veya diğer özelliklerim farklı. Demek istediğim her oyuncunun stili farklıdır. Çok büyük yeteneklere sahip olmadığımı biliyorum. Gattuso veya Pirlo değilim ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım oyuncusuyum. Genelde hep olumsuz bir algı yaratıldı. Orta saha oyuncuydum. Hücumu başlatan bir futbolcu olarak farklı pozisyonda oynuyordum. Sonra savunmada oynadım. 

"KÖTÜ DEĞİLİM"

Son 4 sene içinde çalıştığım teknik adamların hepsi beni oynattı. "Oğlum hak ediyorsun' denilmesini seviyorum. Demek ki kötü futbolcu değilim. 

Dünya Kupası'nda olmadığını öğrenince neler hissettin?

"ŞAKA OLDUĞUNU ZANNETTİM"


Bu kararı kolay kolay kabullenemedim. Fenerbahçe ile sezonu ikinci bitirdik. Neredeyse her maçta oynadım. Ancak Cherchesov yeterli olmadığımı söyledi. Bunun önce şaka olduğunu düşündüm. Kararı gerçekten anlayamadım. Ancak sonrasında takımımızın sergilediği performanstan çok mutlu oldum. Çünkü Rusya açık bir şekilde küçümsendi ama küçümseyenlere çok güzel bir cevap verdi.