Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe bugün Ankara'da Osmanlıspor'un konuğu olacak. Kötü başladığı sezonda son iki ligmaçını kazanıp ardından Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u da yenerek 3maçlık galibiyet serisi yakalayan sarı-lacivertlilerde hedef, ligin flaş ekibi karşısında bu çıkışı sürdürmek vemilli araya kayıpsız girmek. Teknik Direktör Dick Advocaat, öğrencileriyle yaptığı toplantıda “Feyenoordmaçındakimücadele azminizi, coşku, arzu ve takımdaşlık ruhunuzu Osmanlıspor karşısında da bekliyorum. Bunu yaparsanız zaten istediğimizi alırız” dedi

LENS VE WIEL YOK

Bugün zorunlu rotasyona gidecek. Aldığı darbelerden yıldızı olduğu Feyenoord maçını tamamlayamayan Jeremain Lens ile ağrıları süren bir diğer isim van Der Wiel, Osmanlı önünde yok. Cezası nedeniyle hafta içi görev yapamayanVolkan Şen ise yeniden ilk 11'e dönecek. Lens'in yerine sol kanatta Sow görev yapacak. Fizik olarakhazır olmayan Van Persie yine ikinci yarı kozu olarak yedek bekleyecek. Son antrenmanda takımdan ayrı çalışan Hasan Ali'nin durumu maç saatinde netleşecek. Öte yandan Aatif uzun bir aradan sonra maç kafilesine alındı. Kaleci Fabiano ise Ankara'ya götürülmedi.

OSMANLISPOR – FENERBAHÇE MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan Osmanlıspor – Fenerbahçe maçı Lig TV’den naklen yayınlanacak. Kritik maçta Mete Kalkavan düdük çalacak.

MUHTEMEL 11’LER

Osmanlıspor: Karcemarkas, Pinto, Numan, Aykut Demir, Vrsajevic, Musa, Mehmet Güven, Regattin, Ndiaye, Aminu, Diabate

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali ( İsmail), Skrtel, Kjaer, Şener, Mehmet Topal, Ozan, Josef, Sow, Volkan Şen, Emenike