Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arasında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam idman gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde İspanyol golcü Roberto Soldado basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
 
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Milli arada fizik olarak kendimizi en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Ligde yukarıya doğru tırmanmamız gerekiyor. Yeni sözleşme konusunda kulüple bir görüşmemiz olmadı. Benimle iletişeme geçilirse konuşuruz. Sözleşmemin otomatik olarak uzama şartının devreye girmesi imkansız, o kadar maç kalmadı."

"VALENCIA'NIN BİZİ ÇAĞIRMASI GÜZEL"

"Valencia'nın efsane futbolcuları çağırması güzel. Tarihi bir kulüpte oynadım. İspanya'da ve Avrupa'da büyüklüğü bilinen bir kulüp. Benim oraya gidip gidemeyeceğim belli değil. Eğer gidersem antrenmanları kaçıracağım. Hocamla konuşacağım. Mehmet Topal sakat olduğu için bildiğim kadarıyla gidecek."

"ERSUN HOCA İLE DAHA İYİ OYNAMAYA BAŞLADIK"

"Sezon içerisinde yeni bir hoca geldi. Ersun Hoca'nın gelmesiyle birlikte radikal değişiklikler oldu.. Takım halinde daha iyi oynamaya başladık. Şu anda bulunduğumuz konumdan daha yukarıda olabilirdik. Çok iyi oynadığımız maçlar oldu ama istediğimiz puanları alamadık."

"ERSUN YANAL BANA HAYAT VERDİ"

"Sezon başında burada kalmaktan dolayı keyif alamıyordum. Ersun Hoca geldikten sonra bana hayat verdi. Sahada olmaktan dolayı keyif alıyorum. Kendimi şu anda çok iyi hissediyorum. Burada kalıp kalmama konusundaki kararı ailemle alırım. Onlar da şu anda mutlu görünüyorlar."