Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, Zenit maçının ardından açıklamalarda bulundu.


DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ
Beşiktaş ile oynanacak derbi karşılaşmasını değerlendiren Sadık Çiftpınar, “Arkamızda çok büyük bir taraftar kitlesi var ve biz çok büyük bir camiayız. Bugün burada bu maçı unutup sadece lige odaklanacağız. Beşiktaş maçı da bizim için çok önemli. İnşallah o maçı kazanarak taraftarlarımızın gönlünü almak istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK
Victor Moses ise “Bu akşam yaptığımız hataları kesinlikle bir kez daha yapmamamız gerekiyor. Takım halinde bir araya gelip bu hatalardan gerekli dersleri çıkararak önümüze bakmamız gerekiyor. Kesinlikle bir daha böyle hatalar olmamalı. Pazartesi günü Beşiktaş’a karşı çok zor bir karşılaşma oynayacağız. Tamamen o derbiye odaklanmak mecburiyetindeyiz ve şu anda tek isteğimiz bu. Ligde nasıl ve hangi pozisyonda olduğumuzu gayet iyi bir şekilde biliyoruz. Ama o karşılaşmaya kadar takım halinde bir birlik olarak en iyi şekilde çalışmalıyız. O maçı kazanmak tek düşüncemiz olacak, bunu yapmaya gayret göstereceğiz. Rakibimiz kendi sahasında oynuyor, tabii ki zor bir karşılaşma olacak. Ama birlikte çalışırsak, yapacaklarımızı birlikte sahaya yansıtırsak neden olmasın?” dedi.

BURAK YILMAZ GECE DIŞARI ÇIKMIYOR
Diğer taraftan Beşiktaş'ın derbideki en büyük gol umudu Burak Yılmaz ise Fenerbahçe'ye karşı özel olarak hazırlanıyor.

Vodafone Park’ta oynanan son maçta Bursaspor’a 2 gol birden atan Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde taraftarın bir kez daha gönlünü fethetmek istiyor.

Bu karşılaşmada gol atmanın kendisi ve imajı açısından çok önemli olduğunu bilen Burak, derbi öncesi özel yaşamı dahil her şeye çok dikkat ediyor. Geceleri dışarıya bile çıkmayan Burak, kafa olarak bu önemli mücadeleye tam hazır olmak istiyor.

Derbi öncesi takım arkadaşlarıyla motivasyon toplantısı yapan Burak Yılmaz, "Şampiyonluk için çok kritik bir maça çıkacağız, herkesin en iyi performansını göstereceğine eminim. Takım olarak hem moral hem de motivasyon olarak çok iyi durumdayız. Ben de Fenerbahçe'ye karşı goller atmak ve Vodafone Park'ta taraftarımızla bütünleşmek istiyorum" dedi



Kaynak:Kralspor