Manchester United karşısında muhteşem bir gol atarak Fenerbahçe 'ye ikinci dakikada üstünlüğü getiren Moussa Sow son düdüğün ardından attığı golü ve maçı değerlendirdi.

Attığım golden ve aldığımız galibiyetten ötürü çok mutluyum" diyen Sow, "Taraftarımıza teşkkür etmek istiyorum. Maç boyunca bize destek olup bize inandılar. Mümkünse her maçımıza bu şekilde gelsinler. Onlar varken biz sahada 11 değil, 12 kişi oynuyoruz. Umarım hep gelirler, hep kazanırız" ifadelerini kullandı.

Attığı golle ilgili ise "Ben böyle goller atmayı, bu hareketi denemeyi seviyorum. Bazen giriyor, bazen girmiyor" diyen Senegalli golcü, "Bugün başardım. Gol attığımdan ötürü mutluyum, kazandığımız için mutluyuz. Fenerbahçe adına tarihi bir galibiyet oldu" diyerek bu maçı kazanmanın takım için önemini vurguladı.

"FENA DEĞİLDİK..."

İkinci yarıda bir başka harika vuruşla frikikten attığı muhteşem golle farkı ikiye çıkararak takımını rahatlatan Lens ise maçı şu sözlerle değerlendirdi:

"Bugün bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Harika bir atmosfer vardı. Böyle bir atmosfer hiç görmemiştim burada oynadığım sürece. Bu güzel sonuçtan ötürü çok mutluyuz."

"Rakibimize karşı oynadığımız son maçta kötü bir sonuç almıştık ama bu kez onları yenebileceğimizi gösterdik. Performansımız fena değildi. En iyi performansımız olmasa da iyi mücadele ettik, iyi savaştık, iyi bir sonuç aldık."