Süper Lig ekibi Demir Grubu Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe her zaman güçlü bir kadro yapısı vardır. 8 hafta 4 farklı dizilişle sahada. Biz de tabii ki hazırlanıyoruz. Şu an kadro yapısını biliyoruz, oynadığımız oyunu biliyoruz, eksiklerimiz var, rakibi değerlendiriyoruz ve kendimizi değerlendiriyoruz. Şu an Fenerbahçe'nin içinde bulunduğundan ziyade bizim ne yapacağımız daha çok önemli. Fenerbahçe maçının güzel bir maç olmasını ama tabii kazananın biz olmasını istiyoruz. Bizim felsefemiz; her maça kazanmak için çıkıyoruz.

Robinho çok önemli oyuncu

Yıldızlar parladığında bize güzel geliyor. Bir kere hep iyi olmak zorundalar. Robinho da çok önemli bir oyuncu. Douglas'ı da Barcelona'dan aldık. Bu haftaki kırmızı kartı hariç iyi maçlar çıkardı. Robinho'nun kalitesi hiçbir zaman tartışılmaz. Ligin en fazla kilit pası atan 3 oyuncumuz var. Bunları sağlayabiliyoruz. Bunları yönetmek nasıl? Onlar kendilerini yönetebiliyor. Ben bazı konularda çok idealist bir insanım. Disiplini bozmayacak şekilde anlayışınızı entegre edebiliyorsunuz. Bunları sadece oyun anlayışıyla sağlamak kolay değil. Kendilerini yönetmeleri en güçlü yanları. Bunları onu çok iyi yapıyor. Yıldız oyuncularımız çalışmayı seven oyuncuları. Bu yüzden şanslıyız diyebilirim.

İstediğimiz oyuncuları alamadık

Transferin son gününe kadar almak istediğimiz oyuncular vardı onları alamadık. Sonuca yansıtamayan bir takımız. Lige göre gol atma oranımız yüksek.

Arda'yı severim. Bu olaylar hepimize zarar veriyor

Arda'yı severim. Bu olaylar hepimize zarar veriyor. İdol olacak oyuncuların başından geliyor. Bir de şarkıcı ile başa geliyor bu olaylar.

Deplasmanda oynadığımız maçlar genelde öne geçtiğimiz karşılaşmalardı.
 
Devre arası Aatif düşünebilir, neden olmasın. 

VAR'ın varlığını hissediyoruz

VAR'ın varlığını hissediyoruz. Ama bazen acımasız eleştiriliyor. Doğruluk ve karar verme oranı daha fazla. Bence çözülecektir. İlerledikce daha da faydalı olacağına inanıyorum. 
Milli takım hayalim tabii ki var. Maalesef yapımızdan dolayı süreklilik olamadı orada hiçbir zaman.