Tuncay Şanlı, FB TV'de Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb'in 0-0 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.

POZİSYONA GİRİYOR

Slimani gol kaçırıyor ama pozisyona giriyor. Kendisine pozisyon yaratıyor.

İYİ NİYETLİ AMA...

Barış, Valbuena, Benzia, Slimani pozisyon girdiğinde artık atacak. Frey iyi niyeti sayesinde mutlaka 2 maçta bir gol atıyor.

YÜREĞİYLE OYNUYOR

Santrfor ceza sahasına girdiği zaman hiçbir şeyi düşünmez, gol atmayı düşünür. Frey öyle bir oyuncu değil. Sahada yüreğiyle mücadele diyor.

SAYGI DUYULMALI

İkinci yarıda biraz tempo düştü gibi geldi ama oyuncular sahada kalmak istemiş. Hocası memnun kalmış ve takımı görmek istemiş. Bu sebeple değişiklik yapmamış olabilir. Saygı duymak lazım.

İYİ ÇALIŞMAK GEREK

Bu maç moral açısında çok değerliydi. Ne olursa olsun gruptan çıkılmış. Ligde kötü gidiyorsunuz ve hızlı hücumu çok iyi yapan Kasımpaşa'ya karşı oynayacaksınız. İyi çalışmak gerekiyor.

VALBUENA DIŞINDA...

Valbuena dışında B, C, D planları da olması gerekiyor. Bu maçta Barış Alıcı da aktifti. Benzia'nın orta sahaya çok yakın olması doğru olmadı.

TÜM TAKIM BOZULUR

Merkez her zaman önemlidir. Hem defansif hem ofansif olarak önemlidir. Orada bir bozulma olduğunda tüm takım bozulur.

KONTROLLÜ OYNAMAK GEREK

Evinizde taraftar gücüyle birlikte birkaç oyuncunun hareketlenmesiyle maçı koparırsınız. Ancak deplasmanda daha kontrollü oynamak gerekiyor. Şu anki durum belli.

TARAFTAR TEPKİ VEREBİLİRDİ

Fenerbahçe taraftarı bugün tepki de verebilirdi. Ne olursa olsun Fenerbahçe olarak daha çok pozisyona girilmesi gerekirdi. Ama son dakikaya kadar taraftar destek verdi. Bu süreçte teşekkürü daha çok hak ediyorlar.

HAZIRLIK MAÇINDA BİLE...

Sahaya hazırlık maçı için çıksanız bile sahaya Fenerbahçe kazanmak ister. Son maçta da ciddi oynanacaktır. Belki daha çok genç oynayabilir. Bunu iyi değerlendirmeliler.


Kaynak:Sporx