İkinci kamp dönemi için İsviçre'de bulunan F.Bahçe'de basın mensuplarının karşısına çıkan Hasan Ali Kaldırım, yeni sezon öncesi düşüncelerini anlattı. İmzaladığı sözleşme, takımın durumu ve yeni transferler hakkında açıklamalar yapan 27 yaşındaki sol bek, şunları söyledi:

Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Çok iyi yüklemeler yapıyoruz. O yüzden bu sene çok diri ve hazır bir takım göreceğimizi düşünüyorum.
Valbuena ile önlü arkalı oynayacağım için şanslı hissediyorum kendimi. Sonuçta kalitesi ortada. Attığı ara paslar, kullandığı duran toplar ortada. Saha dışında da sahada da gayet iyi anlaşıyoruz. Birbirimize yardım ediyoruz. Bu ilerleyen süreçte daha iyi de olacaktır.

AVRUPA'DAN TEKLİF GELDİ
Fenerbahçe
ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladım. Zaten kulübüm beni istediği sürece kalmaktan yanaydım. 2 kere görüştük. Kulübüm kalmamı istedi ve ben de kaldım. Avrupa'dan hem babamla hem menajerimle görüşme talepleri oldu. Ama biz Fenerbahçe ile görüşmeden önce kimseyle masaya oturmayacağımızı söyledik.

AYKUT HOCA İLE TEPKİ AZALIR
Çok yüksek beklentilerin olduğu bir camiadayız. Taraftardan da zaman zaman tepkiler oluyor. Ama maç içindeki tepkilerle bu işlerin düzelebileceğinin zor olduğunu düşünüyorum. Ümit ediyorum ki Aykut hocanın gelmesiyle birlikte artık bunlar çözülecektir.
Mehmet Ekici'yi iyi tanıyorum. Büyük katkısı olur. Beklentileri karşılayacaktır.

DAHA ÇOK YEMELİYİM!
Hocalarımız, bir futbolcuda vücuttaki yağ oranının normalde 5 ile 7 arası olması gerektiğini söylüyor. Ben kampa katılmadan önce 4 küsürlerdeydi. Yani azdı. 1-2 haftadır yemeye çalışıyorum (Gülüşmeler). Dikkat etmezseniz sezon içerisinde 30-40 maç oynadığınızda 20-25 maçtan sonra sakatlıklar başlıyor. Yağ oranınız çok az da olmamalı.