Erdinç Şehit, Radyospor'da yayınlanan "Gece Maçı" programında, Can Küçükyıldırım ve Vedat Parlak'a konuk oldu.

Bitmeyen şey Volkan Demirel’in Fenerbahçeliliği! -

Basında çıkan haberlere cevap veren Erdinç Şehit, "Basında ve medyada çıkan haberlerle alakalı bizim bir bilgimiz yok. Volkan dünyanın en büyük kulüplerinden birinin, Fenerbahçe’nin 15 yıldır kaleciliğini yapıyor. Tabii ki Volkan’la ilgili spekülasyonların olması doğaldır, sezon sonu Volkan’ın sözleşmesi bitiyor. Ancak bitmeyen bir şey var o da Volkan Demirel’in Fenerbahçeliliği." dedi.

- Volkan Demirel Fenerbahçe için sıradan bir kaleci değil! -

Volkan Demirel'e saygı duyulmasını isteyen Şehit, "2000 yılında Volkan Kartal’dan Fenerbahçe’ye geldiğinde bir sözleşme imzalamıştır, ondan sonraki sözleşmeler Volkan için sadece teferruattır.  Volkan Demirel Fenerbahçe için sıradan bir kaleci değildir, tribünden gelen bir adamdan bahsediyoruz. Volkan Demirel’e biraz daha fazla saygı gösterilmesini bekliyorum, Volkan’ın Fenerbahçe ile bir gönül bağı vardır." şeklinde konuştu.
 
- Kimse aksini düşünmesin! -

Volkan Demirel'in hep Fenerbahçeli olacağını ifade eden Erdinç Şehit, "Volkan Demirel yıllardır bu camianın içindedir ve bir gün olsun Fenerbahçe ile sözleşme konusunda sıkıntı yaşamamıştır. Volkan Demirel Fenerbahçelidir ve öyle kalacaktır kimse bunun aksini düşünmesin." ifadelerini kullandı.

 - Volkan kısa sürede dönecek! -

Volkan'ın sakatlığı hakkında da konuşan Şehit, "Volkan demirel’in sakatlığı için 1.5 – 2 ay diyorlar ama o daha kısa sürede dönecektir, Volkan güçlü bir adamdır. Zamanında omzundan bir sıkıntı çekmişti, 5 ay sonra sahalara döneceği konuşuluyordu ama biliyorsunuz o 3 hafta sonra sahalara dönmüştü." dedi.

 - Önemli olan Volkan’ın Fenerbahçeliliği! -

Volkan Demirel için Fenerbahçe ile sözleşme imzalamanın hiçbir zaman problem olmadığını ifade eden Erdinç Şehit, "Volkan Demirel hiçbir zaman Fenerbahçe ile sözleşme konusunda ters düşmemiştir. Hep kulüp menfaatlerine göre hareket edilmiştir ve iki taraf arasında para konusu da hiç sorun olmamıştır. Bu yüzden Volkan’ın sözleşmesinin bitecek olması falan önemli değildir, önemli olan Volkan’ın Fenerbahçeliliğidir." şeklinde konuştu.

- Volkan her zamankinden fit durumda! -

Volkan'ın kendine çok iyi baktığını sözlerine ekleyen Şehit, "Volkan Demirel 39-40 yaşına kadar oynamak istiyor. Zaten kendine de çok iyi bakıyor, her zamankinden fit durumda. İyi de oynuyor, oynamaması için bir sebep yok. Baktığımızda bu yaşlarda oynayan birçok kaleci var günümüzde. Mesela Juventus’un kalecisi Buffon 39 yaşında. Kısacası Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den ayrılmayı asla ve asla düşünmediğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Ajansspor