F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman farklı Sivas galibiyeti sonrası, "Skoru elde edene kadar süreç derli toplu, ne yaptığını bilen bir takımız. Skordan sonraki süreç ise tamamen skoru koruma kaygısına gidiyor. Yapmamız gerekenleri yapamıyoruz. Galatasaray'ın kaybettiği haftayı iyi değerlendirdik. Üst sıralar için çok kuvvetli olmasa da bir adım attığımız için son derece sevinçliyim" dedi. Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası yaşanan süreçle ilgili soruları ise şöyle yanıtladı:

Hayat bilinmezlerle dolu
Alanya maçı sonrası süreçle ilgili bir basın toplantısı yapacaktım, vazgeçtim. Olağan seyrine bıraktım, biraz geri çekildim. Osmanlı maçı sonrası davranışım netti. Düşündüğünüzden farklı değildi. İki şey öne çıktı; Alanya maçı sonrası açıklamam ve hakikaten zor dönemde olmamız. Bu zor dönemde işe başlamışken her şeye rağmen sonuna kadar bana güvenenleri yarıda bırakmama durumu biraz daha öne çıktı. Kendi ilkelerimin biraz dışına çıkarak hiçbir şey olmamış gibi devam etmenin daha doğru olduğunu düşündüm. Hayatın ne getireceği bilinmezlerle dolu. Bu yüzden bağlayıcı bir cümle kurmak istemiyorum.

Kocaman dönüş
Osmanlıspor beraberliği sonrasında "Gereğini yaparım" diye istifa sinyali veren ancak yönetim çabasıyla bu kararından geri dönen Aykut Kocaman, Sivasspor galibiyetiyle kendi adına yeni bir sayfa da açtı. Kocaman, gelen farklı zaferle güçlü bir geri dönüş yaparken, bu galibiyetle elini de kuvvetlendirdi..