En büyük değişim forvette olacak.Emenike ve Van Persie'yi satmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, yapacağı nokta atışlarıyla hücum hattını güçlendirecek.Ortaya atılan bir iddia ise Fenerbahçe'nin büyük isimler peşinde koştuğunu gösteriyor.

Bir kulüp yetkilisinin önceki gün Zagreb'te önemli bir transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü.Söz konusu yetkilinin masaya oturduğu kişinin ise Mario Mandzukic'in menajeri Ivan Cvjetkovic olduğu iddia edildi.

Yetkilinin, 30 yaşındaki Hırvat golcü için nabız yokladığı öğrenildi.Juventus'ta şu sıralar düzenli forma giymesine rağmen Çizme ekibinden sezon sonunda ayrılma planları yaptığı belirtilen Mandzukic'i kiralamayı düşündüğü belirtilen Fenerbahçe'nin, menajer Cvjetkovic'e oyuncunun şartlarını ve gelecekle ilgili planlarını sorduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli yetkili ile Ivan Cvjetkovic'in gece de Hırvatistan-Ukrayna maçında 1.90'lık golcüyü tribünden izlediği belirlendi.Devre arasında adı Beşiktaş'la anılan, son dönemde ise Galatasaray'a yazılan Mario Mandzukic, 2015'te 19 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'den Juventus'a transfer olmuştu.


Kaynak:Fotomaç