UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Fenerbahçe kendi evinde Zenit'le karşılaştı. Sarı-Lacivertli kulüp seyircisi önünde güzel bir futbol sergileyerek mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Şimdi rövanş maçında her türlü beraberlik ve 1-0'lık skor hariç bir farklı yenilgi Sarı Kanarya'yı bir üst tura çıkaracak. Bu nedenle maçın tarihi ve başlama saati heyecanla bekleniyor.

ZENİT FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Zenit Fenerbahçe maçı 21 Şubat Perşembe akşamı saat 20.55'te Rusya'nın Sankt-Peterburg kentindeki Krestovskiy Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS kanalından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ KADROSU

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Kurallar gereği kadroya üç futbol eklenebiliyor. Bu nedenle Soldado, Mehmet Ekici ve Serdar Aziz kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’nin UEFA kadrosu şöyle;

Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.

ZENİT’İN AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: Andrey Lunev, Yuri Lodygin, Mikhail Kerzhakov

Defanslar: Emanuel Mammana, Miha Mevlja, Branislav Ivanovic, Luís Neto, Ilya Skrobotov, Elmir Nabiullin, Evgeni Chernov, Igor Smolnikov, Denis Terentjev, Aleksandr Anyukov, Leandro Paredes, Matías Kranevitter, Hernani

Orta sahalar: Daler Kuzyaev, Claudio Marchisio, Magomed Ozdoev, Christian Noboa, Oleg Shatov, Yuri Zhirkov, Aleksandr Erokhin, Robert Mak,

Forvet: Sebastián Driussi, Aleksandr Kokorin, Artem Dzyuba, Anton Zabolotny

(Posta)