Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, son olarakta Bandırmaspor

Bir dönem Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Batuhan Karadeniz daha 27 yaşında. Şu ana kadar 10 farklı takımda top koşturan, arada kulüpsüz dönemler de geçiren Karadeniz, futbol kariyerini Bandırmaspor’da sürdürüyor.

Ara transfer döneminin son gününde Bandırma kulübüne imza atan Batuhan 3 maçta attığı 3 golle şimdiden şehrin umudu oldu. Kulüp 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyor ve 23 haftası geride kalan 18 takımlı ligde topladıkları 21 puanla 16. Sırada. Lig sonuncusu Tokatspor ile aralarındaki fark sadece 3. Acilen küme düşme hattından çıkmak isteyen şehir, Batuhan Karadeniz'in gol hünerlerine bakıyor. 

Bandırma ile anlaşması sadece sezon sonuna kadar olan Batuhan çıktığı ilk maçta oyuna sonradan girip 4 dakikada 2 gol attı ve takım Kırklarelispor'u 2-1 yendi. 1-0 kazandıkları ve yoğun kar yağışı altında oynanan Etimesgut maçında da tek gol Batuhan'dan geldi. 27 yaşındaki 'tecrübeli' golcünün en büyük hedefi Bandırma'yı ligde tutmak. 

Film gibi kariyer
Batuhan Karadeniz denince akla gollerden çok kadro dışı kalma haberleri geliyor. Neredeyse oynadığı her takımda bir kadro dışı kalma hikayesi yaşayan golcü futbolcu, yeni şehrinde bu kez böyle bir durumla karşılaşmak istemiyor. 

Futbol basamaklarını çok hızlı çıkan Batuhan Karadeniz, Beşiktaş PAF takımında herkesin konuştuğu bir isimken kısa süre içinde profesyonel imza attı. Kulüp onu lig ve kupa maçlarında sahaya sürmeye başladı. 16 yaşında ilk Süper Lig golünü attı, 17 yaşında da Fatih Terim onu milli takıma çıkardı. Mustafa Denizli ile tartışmasının ardından kadro dışı kalan Batuhan için yolculuk da başlamış oldu. Birçok takım gezdi, hep umutla yolu gözlendi fakat beklenen huzur ve goller bir türlü gelmedi. Hatta İsviçre’de St. Gallen’e bile transfer oldu ama yurt dışı da ona uymadı. 

Bandırma gibi gittiği her yer ne olursa olsun ondaki yeteneğin farkında ve hep umut dolu. 

Kaynak: TRT SPOR