Sırp futbolcu, ülkesinin takımlarından Kızılyıldız ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında da 600 bin Euro bonservis bedeli teklif ederek Kırmızı-Beyazlı ekibin kapısını çalan Kızılyıldız, ret yanıtıyla karşılaşmış ve transferi tamamlayamamıştı. Sezon sonunda bir kez daha Antalyaspor'un kapısını çalan Sırp ekibi, Kırmızı-Beyazlı takımda yaşanan mali sıkıntıyı fırsat bilerek 25 yaşındali futbolcuyu resmen renklerine bağladı.

Kızılyıldız, Akdeniz ekibi ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşma yapıldığını ve bonservis ücreti ödenmediğini açıkladı.

Antalyaspor kanadından gelen açıklamalarda; Milan Jevtovic ile ödeme planı konusunda uzlaşı sağlandığı, ancak genç futbolcunun daha sonra bu sözünden dönerek sözleşmesini tek taraflı feshettiği ve Kızılyıldız'la imza attığı belirtildi.

ANTALYA PEŞİNİ BIRAKMAYACAK

Antalyaspor ile kontratı bulunan ve tek taraflı sözleşmesini fesheden oyuncu için Akdeniz ekibinin girişimde bulanacağı öğrenildi.

25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Antalyaspor'da geçtiğimiz sezon William Vainqueur iki kez sözleşme fesih hakkını eline geçirmesine rağmen bunu kullanmamış, ancak devre arası İsveç ekiplerinden Hacken'a kiralık olarak giden Mostapha El Kabir ise bu hakkı elde etmiş ve Antalyaspor'la yollarını ayırmıştı. El Kabir'in ardından Antalyaspor'da sözleşmesini tek taraflı fesih eden ikinci futbolcu Milan Jevtovic oldu.