Amerika Ulusal Futbol ligi MLS takımlarında DC United'da forma giyen ingiliz oyuncu Wayne Rooney, "Kalite anlamında hala Premier Lig seviyesindeyim. Özgüveni yüksek bir insanım bu sebeplede kendimden beklentim hep en üst seviyede" dedi.

İngiliz futbolcu formasını 13 yıl boyunca giydiği Manchester United'ın Ole Gunner Solskjaer yönetimindeki performansından çok memnun olduğunu söyledi. Ancak kulübün farklı bir teknik direktör arayışına girmesi durumunda Tottenham teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun en doğru isim olacağı kanısında.

Rooney, " Ole Gunner müthiş bir insan. Teknik direktör konusunda kulübün sezon sonunda bir karar vermesi gerekecek. Ole bu formuyla devam ederse kulüpte mutlaka kalıcı olacaktır. Ancak kulüp başka bir isime yönelecekse bu isim Pochettino olmalı. " diyerek Arjantinli çalıştırıcıyı işaret etti.

Geçtiğimiz yıl Everton'dan ayrılarak ABD'nin yolunu tutan ingiliz oyuncu Premier Lig'de oynadığı 491 maçta 208 gol ve 111 asist yapmıştı. DC United ile çıktığı 21 maçta da 12 gol 6 asis yapan Rooney takımın vazgeçilmezlerinden.


Kaynak: Ntvspor