Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Kasımpaşa'da harikalara yaratan Trezeguet, transferin de gözde isimlerinden biri haline gelmişti. Galatasaray ve Inter'in gündemine gelen Mısırlı oyuncunun yeni adresi ise şaşırttı. 

Mısır basınında yer alan habere göre Çekya Ligi ekiplerinden Slavia Prag, Trezeguet transferinde mutlu sona çok yakın. Geçen sezonu ikinci sırada bitiren Çekya ekibinin 24 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşma sağladığı bildirildi. 

Manchester City, New York City, Melbourne City kulüpleri bünyesinde bulunduran City Football Group'dan önemli bir yatırımcı Slavia Prag'ı da satın almıştı. 

Dünya Kupası'ndan dönüşte havaalanında beIN Sports'a konuşan Trezeguet, transferiyle ilgili şunları söylemişti: "İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir. Sadece Inter değil, başka takımlardan da teklifler var fakat şu an Kasımpaşa'nın futbolcusuyum ve takımımla meşgulüm."

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da dün yaptığı açıklamada, "Trezeguet transferiyle ilgili girişimlerimiz sürüyor. Ben onunla sık sık konuşuyorum. Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner de yakın dostumuz zaten. Umuyorum kısa zamanda kendisini takımımıza kazandıracağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Kasımpaşa'nın bonservisini Anderlecht'ten aldığı Trezeguet'nin sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyor. 




Kaynak:Ajansspor