SÜPER LİG: Süper Lig'de son güne girilirken üç takımın şampiyonluk şansı devam ediyor. Galatasaray, en avantajlı takım konumunda. Sarı kırmızılılar, Göztepe'ye yenilmezse şampiyonluğunu ilan edecek.

Başakşehir, Kasımpaşa maçını kazanıp Galatasaray'ın kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe ise Konyaspor karşısında galip gelip Galatasaray'ın yenilmesini ve Başakşehir'in puan kaybı yaşamasını umut edecek.

Şampiyonluk şansını yitiren Beşiktaş'ın ise ligi ikinci sırada bitirip Şampiyonlar Ligi bileti alması için Sivasspor'u yenmesi ve rakipleri Fenerbahçe ve Başakşehir'in puan kaybını beklemesi gerekecek.

1. LİG PLAY OFF: Süper Lig için son bilet de bugün sahibini bulacak. Bursa'da oynanacak karşılaşmada Gazişehir Gaziantep FK ile BB Erzurumspor Play Off finalinde Süper Lig'e çıkmak için mücadele edecek. Bu kritik mücadele saat 21:30'da başlayacak.

FA KUPASI: İngiltere'de ise FA Kupası heyecanı yaşanacak. Wembley'de 19:15'te başlayacak final maçında Chelsea ile Manchester United karşı karşıya gelecek.

ALMANYA KUPASI: Almanya'da da Almanya Kupası finali bekleniyor. Allianz Arena'da oynanacak maçta Bayern Münih ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:00
Jupp Heynckes, Bayern Münih'in başındaki son maçına çıkacak. Niko Kovac da Bayern Münih'in başına geçmeden önce Eintracht Frankfurt ile bu kupayı kazanmaya çalışacak.
Bu maç ayrıca Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Stuttgart için de oldukça önemli. Kupayı Bayern Münih kazanırsa lig yedincisi Stuttgart, Avrupa Ligi'ne katılacak.

SERIE A: Şampiyonluğunu ilan eden Juventus, sezonun son maçında bugün saat 16:00'da Verona ile karşılaşacak. Bu maç da bu sezon sonunda Juventus'tan ayrılacağını açıklayan Gianluigi Buffon'un siyah beyazlı forma ile son maçı olacak.

LIGUE 1: Fransa'da da sezon bugün oynanacak 10 maçla sona erecek. Tüm karşılaşmalar saat 22:00'da başlayacak.