Galatasaray'ın eski yöneticisi ve taraftarın sevgili olan Abdürrahim Albayrak TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü adlı programa katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yöneticilik yaptığı zamanda olsun, takımına dışardan destek verdiği zamanda olsun, Sarı Kırmızılı camianın en renkli simalarından biri olan Albayrak, çok önemli konulara değindi.

İşte Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları:

"Fatih Terim Pepe'yi çok istiyordu. Ben Real Madrid ile konuştum fakat vermek istemediler. Eğer futbolcu bunu duyarsa kafası karışır ve Real Madrid ile Galatasaray arasındaki dostluk bağlarının tehlikeye gireceğini dile getirdiler."

"Dani Alves’in menajeriyle konuştuk, pazarlık ettik. Eğer yönetime devam etseydik Dani Alves Galatasaray’da sağ bek olacaktı.""Galatasaray Başkanı, Fatih Terim'e 'İhtiyaç var' diye giderse para bile konuşacağını zannetmiyorum. Fatih hoca ile temas olduğunu zannetmiyorum. Galatasaray'ın başında bir teknik adam varken de, geliyorum demez."

"Florya'ya gittim, Galatasaray'da çalışan, Galatasaray'ın ekmeğini yiyen bir arkadaş, Galatasaray'ın kadrosunu, kız arkadaşının çalıştığı yere, dışarıya sızdırıyordu. Yakasına yapıştım, sen ne hainsin dedim."