Sahasındaki son lig maçında Trabzonspor'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Adanaspor deplasmanında 1-0'lık skorla 3 puana ulaşarak moral buldu. Galatasaray, yarın ise lider Medipol Başakşehir'e karşı zorlu bir müsabakaya çıkacak.

Ligde 20 puanla üçüncü durumda yer alan Galatasaray, henüz yenilgi yüzü görmeyenve 23 puanla ligin zirvesinde yer alan rakibini taraftarının da desteğiyle mağlup etmeye çalışacak.

Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşması, Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekipte Medipol Başakşehir maçı öncesi Tolga Ciğerci cezalı durumda bulunurken, hasta olan Selçuk İnan'ın durumu ise henüz netleşmedi.

Galatasaray'ın Adanaspor ile yaptığı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Tolga, Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle sarı-kırmızılı takımın son 2 çalışmasına katılamayan Selçuk'un son kontrolleri ise bugünkü son antrenmanda yapılacak. Son idmana katılması planlanan tecrübeli oyuncu, herhangi bir sorun yaşamazsa takımdaki yerini alacak.

Sarı-kırmızılı takımda Kolbeinn Sigthorsson'un tedavisini sürerken, disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle 21 yaş altı takıma gönderilen Yasin Öztekin de oynamayacak.

Galatasaray, ev sahibi olduğu maçlarda rakibine yenilmezken, 4 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı.

Geçen sezonun ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray 2-0 kazandı, Türk Telekom Arena'daki randevu ise 3-3 bitti.