Galatasaray, transfer konusunda son yılların en etkileyici dönemini yaşıyor. Adeta baştan kurulan ve güçlü bir kadroya sahip olan sarı-kırmızılılarda son olarak istenilen isim, Juventus'tan Kwadwo Asamoah.Galatasaray ile yıllık 2.3 milyon Euro karşılığında anlaşan Ganalı futbolcu, İtalyan kulübünün kendisine yaptığı 2 yıllık sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt verip “Gitmek istiyorum” dedi. Cimbom önümüzdeki haftaya kadar bu transferi bitirmeyi hedefliyor ve Juventus ile görüşmeleri sürdürüyor.

ÇOK YÖNLÜ OYUNCU
Udinese’de gösterdiği performansla Juventus'un yolunu tutan 28 yaşındaki Asamoah, 18 milyon Euro'luk maliyetle transfer olmuştu.
Siyah-beyazlı Torino takımı ile geçen sezon Serie A'da 17, tüm kulvarlarda 23 maçta ter döken ve 2 asist üreten Asamoah sol bek, orta sahanın solu ve orta sahada hem ön libero hem iki yönlü oynayabiliyor.Başkan Dursun Özbek, “Hem kendisiyle hem de kulübüyle görüşmeler devam ediyor” açıklamasıyla transferi doğrularken transfer için pazarlıkları Sportif Direktör Cenk Ergün yürütüyor.