Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde maça ilk 11'de başlamayan ve sarı-kırmızılı kariyerinde ilk kez bir derbi maçında forma giymeyen Selçuk İnan ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında kriz çıktı.

Bu tartışmanın nedeni ise Selçuk İnan'ın ikinci yarıda oyuna girmemesiydi.

Selçuk, karşılaşmanın ikinci yarısında saha kenarında ısınma hareketleri yapıyordu. Ancak Eren Derdiyok'un kafasına aldığı darbe sonrası oyundan çıkması üzerine teknik direktör Jan Olde Riekerink, kenarda ısınmayan ve yedek kulübesinde oturan Cavanda'yı oyuna soktu. Bu durum da Selçuk İnan'ı çileden çıkardı.

Selçuk, yedek kulübesine geldiğinde Ayhan Akman'a "Burada o kadar süredir ısınıyoruz. Buz gibi adamı oyuna aldınız" dedi.

Ayhan Akman'ın "Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun" sözü üzerine ise Galatasaray'ın kaptanı, "Esas sen kimsin! Ben bu takımın kaptanıyım. Sizin Sabri'yle arkamızdan çevirdiğiniz haltları biliyoruz" dedi.

İkili arasındaki gerilim tavan yaparken Ayhan Akman, "Ben Galatasarayım"ifadesini kullandı. Selçuk İnan ise bu yanıt üzerine "Galatasaray arkadan iş çevirmez. Biz arkadan iş çevirmiyoruz. Bak ben senin yüzüne konuşuyorum. Gelin yüzümüze konuşun" tepkisinde bulundu.

kaynak: gamaspor