İsteksiz futbolu nedeniyle İngiliz ekibinin taraftarlarınca protesto edilen Senegalli yıldız, geçen hafta Brentford'la oynanan lig maçında da kadroya alınmadı..

Bu gelişmeler üzerine Stoke City yönetimi, yıllık maliyetine karşılık Ndiaye'nin Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmasına onay verdi..

Galatasaray, bu gelişme üzerine eski oyuncusunun menajeri William Davila ile masaya oturdu. Davilla, menajerlik ücreti de dahil sarı-kırmızılı yetkililerden 3.5 milyon euro istedi..

Cimbom ise daha önce 2 milyon 750 bin euro'ya oynattığı 27 yaşındaki yıldız futbolcu için toplam 3 milyon euro'luk bir teklif yaptı..

Şimdilik taraflar arasında anlaşma çıkmadı ancak görüşmeler devam ediyor. Transferin gerçekleşmesine artık kesin gözüyle bakılıyor..

MESAJI TWİTTER'DAN VERDİ

Badou Ndiaye'nin çantayla çekilmiş fotoğrafı kendisini hedef alan Stoke City taraftarlarını kızdırırken, Galatasaraylıları heyecanlandırdı..

İngiliz taraftarlar, kaçarcasına hareket eden Senegalliyi, "Nereye gidiyorsun, takımdan ayrılıyor musun?" diyerek soru yağmuruna tuttu..

Cimbomlular ise, "Ne zaman geliyorsun?" dedi. Ndiaye, "Ülkemi çok özledim. Bu mesaj bunun içindi. Ayrılmıyorum" şeklinde kaçamak yanıt verdi..

'GİT ARTIK BADOU!'

Badou Ndiaye, geçen sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Stoke City'de tamamı ilk 11'de olmak üzere 13 maça çıkıp 2 gol-1 asistlik bir performans sergilemişti..

27 yaşındaki futbolcu, Championship'e düşen takımının Leeds'le oynadığı ilk lig maçında ilk 11'de sahaya çıkmış, 63'te ise oyundan alınmıştı. Stoke taraftarları, Brentford mücadelesinde ise kadro dışı kalan Ndiaye'ye, "Git artık" mesajı yağdırıyor.




Kaynak:Fotomaç