GalatasaraySinan Gümüş'ün Benfica transferinde tüm kapıların kapanmadığı ortaya çıktı. Portekiz ekibi geçtiğimiz günlerde oyuncuyu transfer etme düşüncesinde olmadığı yönünde bir açıklama yayınlasa da, sarı-kırmızı futbolcuyla ilgilenmeye devam ettiği öğrenildi. 
 
MAYIS'TA YALANLA, TEMMUZDA AL

Sezon içinde Sinan'ı scout ekiplerine izlettiren ve olumlu rapor alan Benfica'nın, geçmişte de benzer şekilde oyuncu transferi gerçekleştirdiğine dikkat çekildi. İsmi kulüple anılan bir çok oyuncunun yalanlandığı ancak bir kaç ay sonrasında bu isimlerin transferinin gerçekleştiği vurgulandı. 
 
RAFA VE ZIVKOVIC ÖRNEKLERİ

Son dönem örneklerden öne çıkanlar Rafa ve Zivkovic ikilisiydi. Kırmızı-beyazlılar, geçen yılın Mayıs ayında bir açıklama yaparak, bu isimleri inkar ettiler. Ancak sonrasında Partizan ile de anlaşılmasının ardından Zivkovic temmuzda, Braga ile el sıkışılmasının ardından ise Rafa Ağustos ayında imzayı atarak Lizbon ekibine transfer oldular.     
 
FİYATTA İNDİRİM İSTİYORLAR

Benfica'nın Sinan Gümüş transferi için de girişimlerini sürdürdüğü tespit edildi. Ancak Portekiz ekibinin karşısına çıkan rakamlardan memnun olmadığı, ancak talep ettiği fiyatlara inilmesi durumunda transferi gerçekleştireceği belirtildi.

(Skorer)