Geçen hafta Kasımpaşa maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Armindo Bruma'yla, teknik direktör Igor Tudor arasında gerilim yaşanmıştı.  İkili arasındaki diyalogdan sonra Tudor'un, Bruma hakkındaki kararı merak konusu oldu.

Gaziantepspor maçında ilk 11'de oynamaması beklenen Bruma için sürpriz bir karar çıktı. Tudor'un kesinlikle ilk 11'de şans vermek istemediği Bruma'nın talipleri Hırvat çalıştırıcının bu kararını değiştirdi.

Manchester City izleyecek

Manchester United yetkilileri dün oynanan Başakşehir - Gençlerbirliği maçında Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder'i izlemeye gelmişlerdi.  Bir başka İngiliz temsilcisi Manchester City'in transfer komitesindeki yetkililerin Gaziantepspor - Galatasaray maçını tribünden takip edecekleri ve Bruma hakkında rapor sunacakları belirtildi.

10 gol 9 asist

Fatih Terim döneminde büyük umutlarla Sarı-Kırmızılı takıma transfer edilen Portekizli oyuncu Bruma yaşadığı sakatlığın  ardından Real Sociedad'a transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu bu sezon Galatasaray'a geri döndü. Bu sezon 33 maçta Sarı-Kırmızılı formayı terleten Bruma 10 gol, 9 asist kaydetti.
Kaynak:Ajansspor