Santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Jackson Martinez ve Alvaro Negredo’nun ardından yeni bir aday gündeme geldi. 

Bonservisi İngiliz kulübü Swansea’de bulunan ve sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçiren Bafetimbi Gomis, Galatasaray’da transfer komitesinin yeni gözdesi haline geldi. Bu sezon Marsilya formasıyla çıktığı 30 resmi maçta 20 gol 4 asistlik bir performans sergileyen 31 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyebilir. 

Haberde, büyük umutlarla gittiği İngiltere’de aradığını bulamayan Gomis’in diğer liglerden iyi bir teklif gelmesi halinde Premier Lig’den ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Galatasaray, yıllık 3 veya 3,5 milyon avro civarında bir teklifle Fransız golcünün aklını çelmeye çalışacak. Ligde kalmayı son anda garantileyen Swansea’nin de Gomis için yüksek bir bonservis bedeli talip etmesi beklenmiyor.

-TRANSFERE KALP ENGELİ!-

Kalbinde ritim bozukluğu olan ve Fransa ile İngiltere'de oynadığı bazı maçlarda saha içinde bayılan 31 yaşındaki futbolcunun Türkiye'deki iklim şartlarında büyük sorunlar yaşayacağı iddia edildi.
 
Galatasaray'ın bu transferde Gomis'in kalp sorununu dikkate alıp almayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

- Fanatik