Transferde üst üste bombalar patlatan Galatasaray adeta çıldırmış durumda!..
Orta alanın ortasına üst düzey kalitede iki isim almak isteyen Sarı- Kırmızılılar, gözünü Juventus'a dikti. Cimbom'un hedefindeki isimler Kwadwo Asamoah ve Mario

Lemina...
talyan basınına da yansıyan haberlere göre yönetim, iki futbolcu için Juventus'a resmi teklifini sundu. Galatasaray'ın Ganalı Kwadwo Asamoah ile her konuda anlaştığı belirtiliyor. Fakat Juventus'un yıldız futbolcuyu kiralamaya yanaşmadığı ve "Bonservisiyle alın" yanıtını verdiği öğrenildi.
İtalyan deviyle pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar bu inadı kırmaya çalışıyor. Yönetim, Gabonlu Mario Lemina konusunda ise mutlu sona çok daha yakın gözüküyor.

İTALYAN BASININA GÖRE TRANSFER YAKIN
Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda anlaşma sağladı. Fakat Lemina'nın Türkiye'ye gelme konusunda çekinceleri olduğu, yönetimin yıldız oyuncuyu ikna için büyük çaba harcadığı öğrenildi. İtalyan basını ise Lemina'nın Galatasaray'a transferinin büyük ihtimalle gerçekleşeceğini belirtiyor. Bu konuda birkaç gün içinde sıcak gelişmeler bekleniyor.

IGOR TUDOR DA DEVREYE GİRDİ
Juventus kulübünde yıllarca futbol oynayan ve mevcut yöneticilerle çok iyi ilişkiler içinde olan Igor Tudor da transfer için devreye girmiş durumda. Hırvat hoca hem Lemina hem de Asamoah'ın kiralanması için İtalyan kulübüyle görüşme halinde...