Lige hızlı bir başlangıç yapan ve ilk üç haftayı kayıpsız geçen ancak son hafta Antalya deplasmanında takılan G.Saray, bugün oynayacağı Kasımpaşa maçında üç puanı güzel futbolla almak istiyor.

İlk üç haftada aldığı 9 puandan çok, istekli ve hırslı oyunu ile göz dolduran Sarı-kırmızlıların, son hafta Antalya deplasmanında 1-1 berabere kalması, camiada büyük üzüntü yaratmıştı. Bu puan kaybını milli araya bağlayan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ofisini Florya'ya taşıyan Başkan Dursun Özbek ile önceki gün mini bir toplantı yaptı.

Takımın durumu hakkında Igor Tudor'dan bilgi alan ve ardından da idmanı izleyen Başkan Özbek, hocasından söz aldı. Tudor'un toplantıda başkana, "Kasımpaşa maçında ilk 3 haftadaki Galatasaray sahada olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İlk 3 haftadaki gibi coşkulu, istekli, sürekli gol arayan bir takımı tekrar göreceksiniz" dediği ve futbol adına açık çek verdiği öğrenildi. Fikstür çekildiğinde ilk 5 hafta için 13 puan hesabı yapan Hırvat çalıştırıcı, Antalyaspor beraberliğine rağmen hedeften sapmadıklarını da başkana ifade etti.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon ve bu sezon 4'er maç olmak üzere toplam 8 maçtır mağlup olmayan Galatasaray'da Igor Tudor en son yenilgisini, geçtiğimiz sezonun 30'uncu haftasında evinde Kasımpaşa'ya karşı 3-1'lik skorla almıştı.