"İNGİLTERE BENİM İÇİN FARKLI BİR YER"

İngiltere'yi hep özledim. Bu ülke ile çok güçlü bir ilişkim oldu her zaman. Çocuklarım orada doğdu. Avrupa futbolunun kapıları bana İngiltere açıldı. Kızım bile Manchester City için tezahürat yapar sürekli. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye gittim. 10 gün kaldım. Manchester City'nin stadını ziyaret ettim. Her şey harikaydı. 

Guardiola ile ne konuştunuz?

"Taktik ve takımı hakkında konuştuk. 40 dakika boyunca sohbet ettik. Guardiola'yı antrenman sırasında saha kenarından izledim. Ben de antrenör olduğum için kafamdaki bazı fikirlerin oluşmasında Guardiola bana yardımcı oldu." 

"RONALDO ÇOK HAVALI BİRİ"

Cristiano Ronaldo ile bazen buluşurduk. Onunla aynı uçakta seyahat ettiğimiz günler olurdu. O gerçekten çok havalı biri. Karizması var. Bizimle konuşmaya geldi. Nani de vardı. Sohbet güzel bir insan. 

"GALATASARAY'A GİTTİĞİM İÇİN BANA KIZDILAR"

Manchester City'de düzenli forma giyemediği dönemde Galatasaray'a transfer olduğunu söyleyen Elano, "Manchester City'de sürekli yedektim. Dünya Kupası'na hazırlanmam ve düzenli oynamam gerekiyordu. Brezilya basını bana çok kızdı ama anlamadılar. Dunga ile konuşmuştum. Türkiye'ye gitmeden önce ona danıştım. Psikolojik ve fiziksel anlamda çok iyi hazırlanıyordum ama sahada olmalıydım." diye konuştu. 

Kaynak:FutbolArena