Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak. Benfica ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak UFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda yaralarını sarmak için sahaya çıkıyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ryan Donk için Süper Lig'deki Akhisarspor maçı öncesi son kararını verdi.

Ryan Donk Akhisarspor maçında oynayacak mı?

Kasımpaşa karşılaşmasının başarılı ismi Ryan Donk, Benfica maçındaki performansı ile geçer not alamadı. Galatasaray'ın oynadığı son 2 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Hollandalı futbolcu, formayı kaptırdı. Teknik Direktör Fatih Terim'in Akhisarspor maçında Donk'u yedek soyunduracağı belirtildi.

Galatasaray ile 4 aylık sözleşmesi kalan 32 yaşındaki Hollandalı futbolcu Ryan Donk, bu sezon sarı kırmızılı formayla çıktığı 23 resmi maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. Ryan Donk, 2016 yılında Kasımpaşa'dan 2,5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

Akhisarspor'un Galatasaray maçı eksikleri

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde  Teknik Direktör Cem Kavçak önderliğinde yapılan idmana sakatlıkları süren Hasan Ali Adıgüzel, Mustafa Yumlu, Miguel Lopes, Güray Vural ve Eray Ataseven katılamadı. Öte yandan sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Lopes, Güray Vural, Dany ve Eray Ataseven ile cezalı bulunan Josue ve Serginho Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacak.



Kaynak:Futbol Arena