Akhisarspor'a karşı sağ bekte Mariano, solda Ömer Bayram oynayacak. Donk-Serdar'ın yerlerinde Maicon ve Ozan görev yapacak.

Galatasaray'da hem lig hem de Avrupa Kupası maçları sebebiyle fikstür bir hayli yoğun. Sarı-kırmızılılar 1 ayda 7 maça çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim de bu zorlu karşılaşmalar için tüm kadrosunu hazır tutmayı planlıyor.

İmparator bu sebeple bazı maçlarda rotasyona gidecek. Kasımpaşa maçında başladığı bu değişimi Akhisar'da da sürdürmeyi düşünüyor. 65 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Ege deplasmanında savunma hattını baştan aşağı yenileme kararı aldı.

Lokomotiv Moskova'ya karşı savunma hattını oluşturan Linnes, Donk, Serdar ve Nagatomo dörtlüsünün rotasyona sokmayı planlıyor. Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, Akhisar'a karşı sağ bekte Martin Linnes'in yerine Mariano'ya şans vermeyi düşünüyor.

Sol bekte ise Yuto Nagatomo'yu dinlendirmek için onu da kulübeye çekmeyi planlıyor. Yerine de yeni transfer Ömer Bayram'a şans tanıyacak. Ömer böylece ilk kez sarı-kırmızılı formayı taşıyacak.

Stoper ikilisinde de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Serdar Aziz ve Ryan Donk'un kenara gelmesi yerlerine Maicon ile Ozan Kabak'ın şans bulması gündemde. Hücum hattı ise aynı kalacak.

Kaynak:Fotomaç