Yayıncı kuruluşa konuşan Terim, soyunma odasında oyuncuların kendine geldiğini belirterek, Ozan Kabak'ın performansına galibiyet kadar sevindiğini dile getirdi.

İşte Terim'in maç sonu açıklamaları:

Sıcak ve kurak ikinci yarı yağışlı ve gollü geçti. İlk yarıda pek gol pozisyonu bulamadık ama tam tersi kalemizde bazı tehditler gördük. Sonra tahmin edebileceğiniz bir süreç geçirdik devrede. İkinci yarı oyuncularımız kendine geldi. Daha fazla da gol olabilirdi. Kasımpaşa kendini ispatlamış, dikkat edilmesi gereken ciddi bir takım. Kazanıp lider olmak keyif verici. 36 bine yakın bir seyirci geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ozan ve Yunus'u ben koyuyorum ama onlar da tolerans gösterip sahip çıkıyor. Onlar iin bu çok önemli. Salı günü stadın dolmasını bekliyorum. Allah'ın izniyle başlayacağız Şampiyonlar Ligi'nde.

Serdar ile birlikte defansın en iyisiydi. Ozan'a bir parantez açacak olursak.... Maç öncesi kafada bazı soru işaretleri olmuştur. Maicon sakat. Ahmet, Serdar ve Ozan vardı. Fernando'yu da dinlendirmek istedim, uzun zamandır oynuyor. Vücut olarak dinlenmesini istedim. Türkiye'nin en önemli maçlarından bir tanesinde onu değerlendirebiliriz... Çok uzun zamandır oynayan bir defans oyuncusu gibi oynadı. Daha iyi oynayacaktır, daha iyi işler yapacaktır. Tabii öğrenecek çok şeyi var. Sürati, tekniği gelişmeye açık. En az galibiyet kadar mutluyum.