Habertürk'ün haberine göre; Cimbom'un kazandığı 2. penaltının ardından atışı kullanmak isteyen Younes Belhanda'nın topu bırakmasını isteyen tribünler, Mbaye Diagne'nin beyaz noktaya gelmesini istemişti. Diagne, penaltıyı gole çevirirken, Belhanda'nın gole sevinmemesi dikkat çekti. Ancak TT Stadı sakinleri maç sonunda uzun süre Belhanda lehine tezahüratta bulunarak, Faslı yıldızın gönlünü aldı.

Maçın son düdüğüyle soyunma odasının yolunu tutan Belhanda için taraftarlar uzun süre tezahüratta bulundu ve Faslı yıldızın 3'lü çektirmesini istedi.

İçeriden bir türlü çıkmayan Belhanda'nın halini gören Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, olaya el attı.

"KÜSMEK SANA YAKIŞMAZ!"

Karşılaşmanın ardından oyuncusuyla kısa bir konuşma gerçekleştiren Fatih Terim de öğrencisinin gönlünü aldı. Diagne'nin 2 gol atması nedeniyle taraftarların penaltıyı onun kullanmasını istediğini oyuncusuna anlatan deneyimli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Tribünler sadece Diagne'nin hat-trick yapması için böyle bir reaksiyon gösterdi. Böyle bir sebep yüzünden küsmek sana yakışmaz… Taraftarlar seni seviyor. Zaten bunu penaltının ardından ve maç bitince de açık şekilde gösterdi. Bu maçta önemli işler yaptın, performansından memnunum."

Bunun ardından kendine gelen Belhanda, yeniden sahaya çıkarak önce tribünlere koşup, 'oley' yaptı. Ardından da sahanın ortasına gelerek 3'lü çektirdi.




Kaynak:Habertürk