Beşiktaş mağlubiyeti sonrası futbolcular da yenilgiden sonra yine kendilerini öne atan hocalarına tepkili. Bugün sportif direktör Cenk Ergün ile görüşecek olan Başkan Dursun Özbek, yarınki yönetim toplantısında kararı verecek.

Galatasaray’da taşları yerinden oynatacak... Büyük maç kazanamadığı için eleştiren İgor Tudor, kendisi için ciddi bir sınav olan Beşiktaş deplasmanında adeta çuvalladı! Kadro tercihinden ziyade takımı maça hazırlayamaması sebebiyle eleştirilen ve maç içinde yine müdahele yapamayan Tudor, kredisini tamamen sıfırladı. 5-1’lik Başakşehir yenilgisinin ardından taraftarın güvenini tamamen yitiren Tudor, en büyük destekçisi Başkan Dursun Özbek’i de hayal kırıklığına uğrattı.

Kötü futbol çıldırttı! 

Vodafone Park’ı oldukça moralsiz terk eden, 3-0’lık sonuçtan ziyade oynanan kötü futboldan rahatsız olan Başkan Özbek, artık Tudor’un arkasında değil. Hırvat çalıştırıcıyı göndermeye hazırlanan Özbek, bugün sportif direktör Cenk Ergün ile kritik bir toplantı yapacak. Yarın ise Galatasaray’ın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı var. Burada ana gündem maddesi Tudor olacak. Yöneticilerin de devam edilmesini istemediği Tudor konusunda nihai kararın bu toplantının ardından çıkması bekleniyor.

Yine takımı suçlayınca... 

Başkan Özbek ve kurmaylarını ayrılık kararına iten bir diğer önemli etken de, futbolcuların hocalarına tepkili olması. Geçen seneki 4-0’lık Başakşehir yenilgisinin ardından “Takım sanki Nou Camp’a çıkmış gibiydi!” diyen Tudor, son Beşiktaş yenilgisinden sonra da yine futbolcularına topu attı. Basın toplantısında “Tanıdığım Galatasaray sahada yoktu. Oyuncularımızın atmosferden etkilendiğini gördüm” ifadesini kullanan Tudor, futbolcuları oldukça rahatsız etti. Yönetim, oyuncuların da eskisi kadar güvenmediği Tudor’un artık takımı şampiyonluğu ulaştıramayacağından emin.