Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftayı kayıpsız geçen lider Galatasaray bu akşam Trabzonspor'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılı ekipte hedef seriyi sürdürüp milli araya zirvede ve moralli girmek. Fatih Terim'in oyuncuları ile yaptığı toplantıda, "Trabzon her zaman zor deplasmandır. Dikkatli ve hatasız oynamalıyız. Kazanıp hem 4'te 4 yapalım hem de mini tatile moralli çıkalım" dediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, 3 haftadır kazanan kadroya ise Badou Ndiaye ayarı yapacak..

SİNAN GÜMÜŞ KULÜBEYE!

Orta saha Senegalli ön libero ile güçlendirilirken, Sinan Gümüş kulübeye dönecek. Stoke City'den kiralanan Badou oynaması durumunda 222 gün sonra yeniden sarıkırmızılı formayı terletecek. Senegalli, en son geçen sezonun 18. haftasında Kayserispor'a karşı görev yapmıştı. Savunmanın göbeğinde yine sakatlığı geçen Maicon ile Ahmet ikilisi görev yapacak. Hücum hattında Onyekuru, Emre Akbaba, Eren Derdiyok olacak.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 9 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Geçen sezonun son 6 haftasında M. Başakşehir, A. Alanyaspor, Beşiktaş, AkhisarsporYeni Malatyaspor ve Göztepe'yi yenen sarı-kırmızılılar, bu sezonun ilk üç haftasında da MKE Ankaragücü, Göztepe ve A. Alanyaspor'u mağlup etti.

RODRİGUES VE MACİON KADROYA ALINDI

Sakatlıkları geçen Rodrigues ile Maicon'un dahil edildiği kamp kadrosunda şu isimler yer aldı: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Rodrigues, Selçuk, Eren, Belhanda, Sinan, İsmail Çipe, Linnes, Donk, Ndiaye, Emre Akbaba, Onyekuru, Fernando, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Nagatomo, Muğdat ve Feghouli.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Aslan, Trabzonspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı taktik idmanla tamamladı. Sarıkırmızılılar idmanın ardından özel bir uçakla Trabzon'a giderek, kampa girdi..