Geçen hafta sportif direktör olarak atanır atanmaz gece 22.20 uçağıyla Roma'ya giden Cenk Ergün ertesi gün ise Paris'e geçti.

Samir Nasri'nin menajeri Alain Migliaccio ile görüşen Ergün'ün masaya oturduğu diğer menajerin ise Pierre Frelot olduğu bildirildi.

Didier Drgoba'nın geldiği dönemde Galatasaray'la iyi bağları olan Fransız menajerle; Kayseri'den Kana Bıyık, Lyon'dan Yanga Mbiwa ve Marsilya'da kiralık oynayan Bafe Gomis için bir görüşme yaptığı bildirildi.

Jean Armel Kana Biyik kimdir?

27 yaşındaki defans oyuncusu Kana Bıyık, Le Havre, Rennes ve Toulouse takımlarında forma giydi. 2016 yılında Kayserispor'a transfer oldu. Bu sezon Kayserispor ile 28 maça çıktı. Transfermarkt değeri 2 milyon Euro Sözleşmesi ise 2019 yılına kadar.

Yanga Mbiwa kimdir?

Stoper bölgesinde forma giyen Mapou Yanga-Mbiwa, 28 yaşında. Montpellier, Newcastle, Roma gibi takımlarda da forma giyen Mbiwa, 2015 yılında Lyon'a transfer oldu. Bu sezon takımıyla 33 maça çıktı Transfermarkt değeri 6.5 milyon Euro. Sözleşmesi ise 2020 yılına kadar.

Bafetimbi Gomis kimdir?

31 yaşındaki Fransız golcü Bafetimbi Gomis, kiralık olarak Marsilya'da forma giyiyor. Bonservisi ise Swansea City'de bulunuyor. Bafetimbi Gomis, bu sezon Marsilya formasıyla 32 maçta 19 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

Transfermarkt değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen Bafetimbi Gomis'in Swansea City ile olan sözleşmesi ise 2018 yılında sona eriyor.

Bafetimbi Gomis, kariyerinde Saint Etienne, Troyes, Lyon ve Swansea City gibi takımlarda forma giydi.






kaynak:fotospor