Sneijder, bir yıl daha sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini menajerine iletti. Sorunlu bir şekilde ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Hollandalı futbolcu, “Burada bir gün hoca olarak görev yapmak istiyorum. Yapacağım da...” dedi. 

Teknik Direktör Igor Tudor'un sıcak bakmadığı Hollandalı futbolcu konusunda belirsizlik devam ediyor. Ancak başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün'ün, Hırvat çalıştırıcı ile bu konuyu ayrıntılı olarak ele alacakları ifade edildi. 

Menajeri Guido Albers'in geçtiğimiz günlerde, “Galatasaray yollarını ayırmak istiyorsa bize açık açık söylemeli. Sneijder, Galatasaray'la asla kavga etmek istemiyor, ön kapıdan başı dik şekilde çıkmak istiyor” açıklamasını yaptığı Hollandalı futbolcunun ise, gitme konusunda karar değiştirdiği öğrenildi. 

Sneijder, menajeri Albers'e kalmak istediğini ve Galatasaray 'da 1 sene daha oynamak istediğini söyledi. Hollandalı futbolcunun, “Galatasaray  ile benim aramda özel bir bağ var. Burada kalmak ve oluşturulan iddialı kadronun bir parçası olmak istiyorum. Bu şekilde sorunlu gitmeyi düşünmüyorum. Burada bir gün hoca olarak görev yapmak istiyorum. Yapacağım da...” diye konuştuğu belirtildi. 

Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nda yer almak isteyen Sneijder'in bu yüzden Amerika'ya gitmek yerine Galatasaray 'da kalmayı tercih edeceği ifade edildi.