Sezona iyi bir başlangıç yapan G.Saray, gözüne Antalya'yı kestirdi. Seyircisi önünde rakip tanımayan sarı-kırmızılılar, Beşiktaş beraberliği ile bozulan moralleri düzeltmek istiyor. Bugünkü Antalya maçıyla TT Arena'daki 100. lig karşılaşmasına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda tek hedef galibiyet. 23 Ocak 2011 yılındaki Sivas maçıyla açılan Arena'da geride kalan 99 maçta G.Saray, 68 galibiyet, 20 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

SON 8 MAÇTA 5 BERABERLİK

Bugün sahadan 3 puanla ayrılmak için oyuncularını motive eden Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, kanatlara özel görev vermeye hazırlanıyor. Seyircisinin de desteğiyle bu sezon evindeki 2 maçı da gol yemeden kazanan sarı-kırmızılılar, Antalya'ya karşı oynadığı son 8 maçta 5 beraberlik ve 2 galibiyet alabilmişti. G.Saraylı oyuncular hem bu kötü seriyi sonlandırmak hem de zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

GALATASARAY- ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray– Antalyaspor maçı saat 16.oo’da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Özgür Yankaya düdük çalacak.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray:
Muslera, Carole, Hakan, Semih, Cavanda, Selçuk, Tolga, Yasin Sneijder, Bruma, Eren
Antalyaspor: Fornezzi, Motta, Diego, Celustka, Sakıb, Serdar, Zeki, Yekta, Charles, Danilo, Eto’o