Cimbom’da Lucescu-Tudor derken gözler transfere çevrildi. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün İngiltere'ye giderek işini bitirdiği Sofiane Feghouli imzaya bekleniyor.

Transferinin resmen açıklanması an meselesi. Galatasaray, West Ham ile 5 milyon Euro karşılığı el sıkışırken, 27 yaşındaki Cezayirli oyuncuyla da yıllık 3.9 milyon Euro'ya anlaşma sağlamıştı.
Feghouli'nin önce İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı, ardından yeni takım arkadaşlarıyla Avusturya'da tanışacağı öğrenildi. Feghouli'nin kampta bir süre özel bir programla çalışacağı belirtildi.

DONK VE HAKAN TAKASTA
Orta sahaya yapacağı ikinci takviye konusunda Brezilyalı Fernando Reges için girişimlerini sürdürenGalatasaray, Manchester City ile pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, 7 artı 1 milyon Euro'luk teklif sundu. City'nin ise 8 artı 2 milyon Euro'da direttiği ve ödemede de uzun vade istemediği öğrenildi.

Badou Ndiaye için yapılan 5 milyon Euro artı 2 oyuncu teklifi kabul edilmeyen Galatasaray, Osmanlıspor'unkapısını yeni bir paketle çaldı. 26 yaşındaki Senegalli için teklif 6 milyon Euro'ya çıkarıldı. Takasta Donk ve Hakan Balta önerildi.