Cimbom stoper bölgesini ayağa kaldıracak bir isimle ilgileniyor: Vincent Kompany..

Manchester City ile 3 şampiyonluk yaşayan 32 yaşındaki Belçikalı futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.
.
AYRILIĞIN EŞİĞİNDE

Manchester ekibinde artık kızağa çekilen ve bu sezon Premier Lig'de 3, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece bir maça çıkan Kompany, takımdan ayrılacak..

Sarı-kırmızılı takımda araya girerek devre arasında bu transferi tamamlamak istiyor..

Defansın göbeğinde hatasız oynayacak tecrübeli bir isme ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı ekip, 1.93'lük stoper için sezon sonunu beklemek istemiyor..

DEVLERLE YARIŞIYOR

Manchester City'nin stoper bölgesinde tam 6 isim bulunuyor. 55 milyon Euro'luk piyasa değerine sahip John Stones, 50 milyon Euro'luk Laporte, 35 milyon Euro'luk Otamendi, 15 Milyon Euro'luk Mangala ve 2.5 milyon Euro'luk Sandler..

Güçlü rakipleri nedeniyle Premier Lig'de sadece 3 maçta forma şansı bulabilen Kompany'nin kendisine takım aradığı belirtiliyor..

32 yaşındaki Kompany tam 495 karşılaşmada görev yaparken attığı 29 gol ve yaptığı 19 asist ile savunmadaki başarılı futbolunu hücuma da taşıdı..

Galatasaray'ın daha önce kadrosuna katmak istediği oyuncular arasında yer alan Michael Krmencik yeniden gündemde....

Teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle kulübün scoutları adım adım Çek futbolcuyu izlerken milli maçta da takipteydi..

25 yaşındaki futbolcu, Slovakya'yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçta takımını 1-0 öne geçiren golü attı..

73 dakika oyunda kalan Çek Krmencik, Skrtel ve partneri Skrinar'a zor anlar yaşattı..

ELDEN KAÇIRMAYIN

Terim'İn listesinin üst sıralarında yer alan Krmencik için Galatasaray geçen sezon devre arası ve sezon sonunda birer teklif yapmıştı..

Kulübü Plzen'in 6 milyon euro istediği başarılı oyuncu için Terim tüm şartların zorlanmasını istiyor..

Bir de uyarı yaptı: 4.5 milyon euro verip alamadığımız Piatek 6 ayda 20 milyon euro'luk oyuncu oldu. Kremncik'i de aynı şekilde kaçırmayalım....

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Viktoria Plzen, Zenit Caslav (K), Graffin Vlasim (K), Banik Ostrava (K) ve Dukla Prag formaları giyen oyuncunun Plzen ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor..

Bu sezon oynadığı 13 karşılaşmada 9 gol atmayı başaran ve dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki golcü, kariyeri boyunca çıktığı 181 maçta 64 gol atıp, 14 de asist yaptı..





Kaynak:Fotomaç