Galatasaray'da teknik direktör Fatih TerimSüper Lig'de yarın oynanacak Bursaspor mücadelesi öncesi mecburi rotasyona gidecek. Sarı-kırmızılıların birçok as oyuncusu bu hafta milli takımlarına gitmişti. Aslan haftayı erken açacak ancak milli yıldızlarının geç dönüşü sebebiyle sadece 1 antrenmana çıkacak olmaları İmparator'u düşündürüyor. Deneyimli hoca, Bursaspor'a karşı farklı bir 11 kullanacak.

10 NUMARA NDİAYE

Teknik direktör Fatih TerimSchalke maçını düşünerek rotasyona gidecek. 10 saati aşkın uçak yolculuğu yapacak isimlerden sadece Muslera'yı oynatacak. Rodrigues'in yerine yakından gelen Onyekuru'nun forma giymesi gündemde. Ömer Bayram bu hafta da Nagatomo'nun yerinde oynayabilir. Yine 10 saati aşkın uçuş yapacak Belhanda'nın görevini Badou Ndiaye'nin üstleneceği öğrenildi.

TEDAVİLERİNE BAŞLANDI

Galatasaray'da milli takımlardan sakat dönen Belhanda ve Rodrigues'in tedavilerine başlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Belhanda'nın sol kasığında zorlanma, Rodrigues'in ise sağ kasık adalesinde ağrı tespit edildiği belirtildi.

16 MAÇTIR YENİLMİYOR

GalatasarayBursaspor'a karşı son yıllarda büyük üstünlük kurmuş durumda. Sarı-kırmızılılar, 2012 yılında Bursa'daki seyircisiz mücadelede aldığı 1-0'lık yenilgiden beri rakibine maç vermedi. Aslan 6 yıllık bu dönemde oynanan 16 karşılaşmanın 11'inde sahayı galibiyet ile terk etti. 5 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

FARKLI ZAFERLER

Cimbom; bu hafta ligde ağırlayacağı Timsahlar karşısında 6 yıllık dönemde farklı galibiyetler de elde etti. Mancini döneminde 6-0 kazandı. Türkiye Kupası yarı finalinde 5-2'lik zafer elde etti. Ayrıca 2016-17 sezonunda deplasmanda 5-0 ile gol şov yaptı. Geçen sezon da iç sahadaki mücadeleyi 5-0 ile kazandı..


Kaynak:Fotomaç