Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ocak ayını iple çekiyor...

Bu sezon hem ligde hem Avrupa'da Fatih Hoca ve taraftar büyük hayal kırıklığı yaşarken, devre arasında büyük bir revizyon hedefleniyor. Takımın omurgasını ve yapısını değiştirmeyi planlayan tecrübeli teknik adam için Feghouli güzel bir sürpriz oldu...

Son haftalardaki çıkışını Porto ve Başakşehir maçlarında gösterdiği performansla perçinleyen Cezayirli, Terim'in yeni saha içi şefi olacak.

Adeta yeni transfer olarak görülen Feghouli'nin devre arası satılma fikri rafa kalktı. Hem orta alanda hem kanatta kullanılabilen futbolcu da, G.Saray'da temiz bir sayfa açarken, kulüpte efsane olmayı hedefliyor.

NE DEMİŞTİ? - AYRILMAK İSTEMİYOR...

"GALATASARAY AİLE KULÜBÜ"


"Galatasaray aile kulübüdür. Şampiyonluğu stadyumda ailelerimizle, taraftarımızla birlikte kutlayabildik. Gerçekten güzel bir atmosfer vardı. Harika anlardı. Gelecek sezon yine yaşamayı umuyorum"

"PERFORMANSIMDAN MEMNUNUM"

"Bu sezonki performansımdan memnun kaldım. Sakattım ve sezon başı hazırlığı yapamadım. Sezon boyunca sakatlıkla mücadele ettim. Her gün fiziksel olarak acı çektim. Ama sonuçta şampiyonluk geldi. Fiziksel olarak benim için zor bir sezondu ancak genel olarak mutluyum"

"HER TAKIMI YENEBİLİRİZ"

"Evimizde her takımı yenebileceğimizi biliyoruz. Deplasmanlar her zaman farklıdır. İyi bir imaj çizmek istiyoruz. Şampiyonluğu iki yıl üst üste kazanmak her zaman karmaşıktır. Güzel bir yarış olacak. Bireysel olarak hazır bir sezon geçirmeyi, futbolumu rahat oynamayı ve taraftarları mutlu etmeyi umuyorum"

"AYRILMAYA NİYETİM YOK"

"Kulübümle 4 yıllık kontratım var. Galatasaray ile uzun vadede birlikte olmayı düşünüyorum. Uzun süredir bir menajerim yok ve kulübümle ya da başka birisiyle olası bir transfer için konuşmadım. Herhangi bir teklif almadım. Gelecek sezonda kendimi Galatasaray'da görüyorum. Proje bana heyecan veriyor. Galatasaray'dan ayrılmak için bir nedenim yok"

"KULÜBÜMDE MUTLUYUM"

"Kulüplerin ilgisini duymak her zaman gurur vericidir. Şu an söylentiler asılsız ve nereden çıktığını gerçekten bilmiyorum. Kulübümde mutluyum. Eğer benimle ilgilenen takımlarsa, bu işimi iyi yaptığım anlamına gelir. Böyle devam etmeliyim"



Kaynak:Türkiye