Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Cimbom, rakibi karşısında varlık gösteremedi ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kötü futbolun yanı sıra Luyindama'nın kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi moralleri biraz daha bozdu..

İKİ OYUNCU CEZA SINIRINDA

Cimbom ilk yarıda 2-0 yenildiği Malatyaspor karşısına Luyindama ve sarı kart cezası bulunan Ndiaye'den yoksun çıkacak. Luyindama'nın gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak olmasının yanı sıra Marcao'nun da kart sınırında olması da ayrı bir sorun.

Eğer Marcao, Malatya maçında kart görürse Terim, Kadıköy'de iki stoperinden birden yoksun oynayacak. Kart sınırındaki bir başka oyuncu ise Henry Onyekuru.

FATİH TERİM NE YAPACAK?

Galatasaray'ın dertleri bunlarla da sınırlı değil. Nagatomo bir türlü iyileşme sürecini tamamlayamadı. Fernando sakatlık sonrası bir türlü eski formuna çıkamadı. Kanatlarda Onyekuru'nun düşüşü ve bireysel futbolu devam ederken forvetteki durum daha da kötü Malatya karşısında da Diagne'nin varlığı ile birliği birdi. Mitroglou'nun sakatlığı devam ederken forma şansı bulamayan Sinan Gümüş de moralsiz. Bu nedenle şimdi tüm gözler Fatih Terim'de..




Kaynak:Sporx