Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek adına takviyelerini sürdürüyor. Transferin hareketli takımlarından Galatasaray, Yuto Nagatomu'nun ardından bir Japon yıldızı daha gündemine aldı.

Şu ana dek Muğdat Çelik, Henry Onyekuru ve Yuto Nagatomo'yu renklerine bağlayan ve Ryan Donk'un sözleşmesini uzatan sarı-kırmızılı ekip, Japonya Milli Takımı'nın bir yıldızına daha kanca attı.

Basında yer alan habere göre, performansını beğenmediği Younes Belhanda'nın gönderilmesini isteyen Teknik Direktör Fatih Terim, Borussia Dortmund'un yıldız ismi Shinji Kagawa'yı kadrosunda görmek istiyor.
 
Borussia Dortmund teklife sıcak bakıyor
 
Borussia Dortmund'un Kagawa için tekliflere açık olduğu iddia edilirken Galatasaray'ın Alman ekibine satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifi yapacağı öne sürüldü. 29 yaşındaki oyuncunun Bundesliga'dan ayrılabileceği konuşulurken Nagatomo'nun bu transferde köprü kuracağı belirtildi.

21 yaşında katıldığı Borussia Dortmund'da iki farklı dönemde forma giyen Kagawa'nın, kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezon Bundesliga'da 19 maçta görev yapan ve 5 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlayan Kagawa, 2012-2014 yılları arası iki sezon Manchester United forması da giydi. 2018 Dünya Kupası'nın flaş takımlarından Japonya için de ter döken yıldız futbolcu, turnuvada 1 gol ve 1 asistle takımının önemli isimleri arasına girdi.

Kaynak - Fanatik