Başakşehir’le puan farkının 11 olması Fatih Terim’in hiç umrunda değil… her fırsatta “camiasız” takım dediği Başakşehir’in mutlaka takılacağını oyuncularına anlatan tecrübeli teknik adam, “siz sezon sonu yapılacak kutlamaları düşünün” diye motive ediyor.
Bu arada Terim’in isteğiyle Galatasaray yönetiminden sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı oyuncuların pek çoğunun sözleşmesinde şampiyonluk bonusu olmasına rağmen yönetim ekstra şampiyonluk primi belirledi. Sezon başında belirlenen prim sistemine göre Galatasaray’da sadece sözleşmelerinde şampiyonluk primi yazmayanlara ödeme yapılacaktı.
Terim’in talebiyle tüm takıma ekstra prim verilmesi kararı alındı. Tüm futbolcular arasında ekstra bir motivasyon sağlandı.


Bu arada 11 puan geride olunmasına rağmen Galatasaray’da tam bir şampiyonluk havası esiyor… ortaya atılan “gönderilecekler” haberleri ise Terim’in adeta silahı haline geldi. Birkaç gün önce  Abdullah Avcı’nın sözlerini çerçeveletip duvarlara asan tecrübeli teknik adam bu kez de haklarında çıkan haberlerini başta Muslera, Donk, Selçuk İnan gibi isimler olmak üzere tüm takımla paylaşıyor. Terim bu isimlere, “sizleri göndermeye çalışanlara kim olduğunu göstermek için önümüzde 10 hafta kaldı” diyor.


Kaynak:Fotospor