AKBABA ARALIK AYINDA SAHADA


U-21 takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Sinan Gümüş'ten de kötü haber geldi. Adalesinde ileri derece yırtık tespit edilen genç oyuncu 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak. Erzurum ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve sol ayak başparmak tarak kemiğinde kırık olan Emre Akbaba da Aralık ayının 2-3. haftasında takımla çalışmalara başlayacak. Sakatlığı geçen Brezilyalı Fernando dünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

FERNANDO HAZIR HALE GELİYOR

Eren ve Nagatomo ise antrenörler eşliğinde sahada adaptasyon çalışmaları yaptı. İki oyuncunun da Konya maçında oynama ihtimali yüksek. Türkiye'nin İsveç ile oynadığı maç öncesinde kasığında zorlanma hisseden Serdar Aziz'in tedavisine başlandığı, oyuncunun durumunun perşembe günü yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı duyuruldu.

Ümit Milli Takım'dan sakatlığı nedeniyle ayrılan Ozan Kabak'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. G.Saray, olaylı F.Bahçe derbisi sonrası ceza alan Donk, Ndiaye ve Rodrigues'ten de yararlanamıyor.


SORUNSUZ 11
1-İsmail Çipe 2-Mariano 3-Maicon 4-Ozan Kabak 5-Ahmet Çalık 6-Ömer Bayram 7-Martin Linnes 8-Selçuk İnan 9-Henry Onyekuru 10-Sofiane Feghouli 11-Muğdat Çelik NOT: Altyapıdan Yunus Akgün ve Celil Yüksel var.

SORUNLU 11
1. Muslera (Kayseri'de başı yarıldı, 12 dikiş atıldı) 2. Serdar Aziz (Yaşadığı kasık problemi nedeniyle Milli Takım'dan çıkartıldı) 3. Ryan Donk (Cezalı) 4. Yuto Nagatomo (Akciğeri söndü, ameliyat oldu. Henüz hazır değil) 5. Fernando Reges (Tedavisi tamamlandı, maç eksiği var) 6. Badou Ndiaye (Cezalı) 7. Garry Rodrigues (Cezalı) 8. Emre Akbaba (Devreyi kapadı) 9. Eren Derdiyok (Tedavisi bitti ancak maç eksiği var) 10. Belhanda (Fas Milli Takımı'nda sağ üst adalesinden sakatlandı) 11. Sinan Gümüş (Sağ üst arka adalesinde kanama ve yırtık

Kaynak: Akşam