Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan ancak transferi gerçekleşmeyen, birkaç gün önce 17 milyon Euro karşılığında Cardiff City'e transfer olan Emiliano Sala'yı taşıyan uçak kayboldu.

Cardiff City ile 3.5 yıllık sözleşmeyi imzalamak için Cardiff'e geçen ve ardından Nantes'e dönerek hem eşyalarını toplayan hem de arkadaşlarıyla vedalaşan Sala'nın bindiği uçak, Manş Denizi üstünde kayboldu.

FRANSIZ POLİSİ: "7 SAATTİR KAYIP"

Fransız polisi de Sala'nın kaybolan uçağa bindiğini doğruladı.

Fransız polisi, "Arama ve kurtarma çalışmaları, Alderney'in kuzeyinde devam ediyor. Uçakla ilgili takip sinyali 7 saat önce kayboldu. 2 helikopter ve arama botları yeni bir bilgi için arayışlarını sürdürüyor. Ancak, henüz bir kalıntıya ulaşılamadı." açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY'DAN GELEN TEKLİFİN REDDEDİLMESİ..."

Galatasaray yaz transfer döneminin son günlerinde Nantes'ta forma giyen Emiliano Sala'ya teklif götürmüştü. Fransız kulübü Arjantinliyi tutmak istediği için Galatasaray'ı geri çevirdi.

Yıldız golcü de transfer süreci açıklamalarda bulundu ve Galatasaray'ın kendisini istediğini ve transferin gerçekleşmemesinden dolayı da hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Sala, "Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı" diye konuşmuştu.



Kaynak:Sporx