Muslera'nın tavsiyesiyle altyapıya 19 yaşındaki Uruguaylı solak Mathias Olivera'yı alan Galatasaray, Carole'ün yerine sol bek bakıyor. Sağ bek sorununu Sevilla'dan Mariano ile çözen sarı-kırmızılılar savunmanın soluna aradığı ismi de İspanya'da buldu. Villarreal forması giyen Jaume Costa gündemdeki isim. 2-0 kaybedilen Östersunds maçından sonra "Carole beni hayal kırıklığına uğrattı. Acil sol bek takviyesi istiyorum'' diyen teknik direktör Tudor'un Jaume Costa ismine sıcak baktığı öğrenildi. Linnes ve Carole'ü hem tecrübesiz hem yetersiz gören sarı-kırmızılılar, Mariano ile aynı profildeki Jaume Costa için şartlarını sonuna kadar zorlayacak. Piyasa değeri 9 milyon Euro gösterilen İspanyol sol bekin transferine Galatasaray'ın 4-5 milyon Euro bütçe ayırdığı gelen haberler arasında.

Jaume kimdir?

29 yaşındaki İspanyol sol bek geçen sezon 35 maça çıkarken, 1 gol-3 asistlik performans sergiledi. 7 senedir formasını giydiği Villarreal'de her sezon ortalama 35 maça çıkan Jaume Costa'nın kulübüyle sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

Denayer zor!

Galatasaray iki sezon önce kiraladığı Denayer için yeniden Manchester City'nin kapısını çaldı ama olumsuz yanıt aldı. İngilizler'in iki yıl önce Belçikalı stoperi sağ bek oynatan sarı-kırmızılıların Denayer'in gelişimini olumsuz etkilediği gerekçesiyle bu transfer teklifini geri çevirdikleri gelen haberler arasında.

Sabah