Galatasaray'da Jason  geri dönüyor. Sarı-kırmızılılar 2015-16 sezonunda kiralık olarak forma giyen Belçikalı genç stoperi yeniden kiralıyor. Galatasaray, Belçikalı stoper  ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardı.

KAP'a bildirildi
Galatasaray, Jason Denayer'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.Sarı-kırmızılıar yaptığı yazılı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı. 

Denayer'in maliyeti belli oldu
Sarı-kırmızılılar Denayer için Manchester City'ye 600 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Denayer'e ise1.25 milyon euro maaş verilecek.

Galatasaray için havalimanında sabahlamıştı
Geçen sezon başında Galatasaray'ın almak istediği Denayer transferin son saatlerine kadar havalimanında beklemiş ancak Manchester City transfere izin vermemişti. Manchester City'nin Denayer'i bonservisiyle satıp para kazanma planları, Belçikalı oyuncunun gelen teklifleri reddetmesiyle alt üst olurken, Denayer'in ısrarlı Galatasaray tavrı bu transferi sarı-kırmızılılar için mutlu sonla neticelendirdi..