Hugo, Fiorentina’ya
Galatasaray’ın uzatmalı aşkı haline gelen Brezilyalı stoper Vitor Hugo’da flaş bir gelişme yaşandı. Cim Bom’un listesine girdiği günden beri bonservis talebi 8 milyon Euro’nun altına düşmeyen 25 yaşındaki oyuncu için, Fiorentina’nın devreye girdiği ve bu parayı ödemeyi kabul ettiği ileri sürüldü. Palmeiras ve Fiorentina kulüplerinin imza aşamasına geldiği, Avrupa’ya gitmek isteyen Sambacı’nın da her türlü şartı kabul ettiği belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ise oyuncuyu ikna etmesine rağmen, uzun süredir Palmeiras’ın bonserviste indirim yapmasını bekliyordu.

Toure, West Ham’a
Sarı-Kırmızılılar’ın orta sahanın liderliğini teslim etmek istediği Yaya Toure’nin Manchester City’den ayrılacak olması, diğer İngiliz kulüplerini de harekete geçirdi. Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham’ın, 33 yaşındaki futbolcuyla ciddi şekilde görüştüğü, hatta anlaşmaya vardığı iddiası, dün İngiliz basını tarafından ortaya atıldı.

Bonservis bedeli olmayan Fildişi Sahilli futbolcuya teklif edilen ücret ise haftalık 100 bin Pound civarında... Yaya Toure ile Premier Lig’e yeni yükselen Newcastle ve Brighton kulüplerinin de yakından ilgilendiği öne sürülüyor.
 

Mangala, Newcastle’a
Yeni sezon öncesi Galatasaray’ın en güçlü stoper adaylarından biri olan Eliaquim Mangala, kiralık olarak formasını giydiği Valencia’daki performansıyla, bir anda transferin gözdesi haline geldi. Bonservisi Manchester City’de bulunan ve İngiliz kulübüyle yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız stoperi, bir başka İngiliz kulübü Newcastle United’ın istediği ortaya çıktı.

Championship’te şampiyon olarak Premier Lig’e tekrar yükselen ve yayın gelirleriyle müthiş bir bütçeye kavuşan Newcastle’ın, Mangala transferi için kesenin ağzını açtığı belirlendi.

Ajansspor